Reviews en ervaringen over TEMU in 2024 (2024)

Reviews en ervaringen over TEMU in 2024 (1)

2.2/5

GEMIDDELDE BEOORDELING: 4.4/10

(9 Reviews)

Schrijf een review

Alle reviews

  Aantal reviews: 9

 1. J Walschaerts

  Beoordeling:

  2

  waardeloze klantenservice

  Ik heb een bestelling gedaan die op 22 januari klaar stond om door DHL op te worden gehaald. Echter is dat 4 dagen later nog niet gebeurt (terwijl het voor de 29ste moet zijn bezorgd) en ik heb daarvoor contact opgenomen met Temu. Tot mijn verbazing krijg ik een hele lap tekst over allerlei zaken die ik al wist maar, geen antwoord op mijn vraag waarom DHL het pakket niet ophaalt. Dan krijg ik tot mijn verbazing te lezen dat als ik 10 dagen ná de 29ste nog niets heb ontvangen ik dan weer contact op moet nemen en ze dan gaan kijken om mijn geld terug te storten?? Ze nemen niet eens de moeite om om contact op te nemen met DHL en krijg ik in de chat een link om mijn account op te zeggen als het niet bevalt?! En dit terwijl ik meerdere malen besteld heb bij TEmu. Ik vind dit echt waardeloos en klantonvriendelijk!

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 2. Mirella B

  Beoordeling:

  2

  Nooit ontvangen en geen geld teruggave

  Betaald maar spijtig genoeg nooit ontvangen ☹️
  Dus ook niet kunnen bekijken.
  Weggegooid geld want volgens Temu is het op mijn adres afgeleverd wat NIET het geval is en ik dus mijn geld NIET terug krijg 😡
  *******************************************
  Paid but unfortunately never received ☹️
  So I couldn’t watch it either.
  Waste of money because according to Temu it was delivered to my address which is NOT the case and so I will NOT get my money back 😡

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 3. Pierre

  Beoordeling:

  2

  Temu het gratis programma is oplichting

  Paar keer besteld en dacht ik ga eens een keer kijken naar coupons. Vervolgens moest ik mensen uitnodigen hier toch ingetrapt zou 8 producten gratis krijgen maar na de timer is gestopt is alles weg. Klantenservice gevraagt en die zeggen wij kunnen dit niet zien hier heb je een coupon voor 45 euro maar je moet wel eerst voor 250 euro aanschaffen.

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 4. Eva Busschots

  Beoordeling:

  2

  Ik ben niet tevreden

  Ik heb het pakje beschadigd gekregen en foto’s gestuurd. Ze sturen altijd een standaard antwoord alsof ik met een robot praat. Tot nu geen oplossing. Ik ben niet tevreden.

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 5. Arie

  Beoordeling:

  2

  Slecht

  Elke keer wordt mijn pakket terug gestuurd . Ze kennen mijn adres niet .

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 6. Jorg

  Beoordeling:

  2

  Vergeleken met aliexpress temu geen aan rader

  Vandaag een dagje van gemaakt als sport appe kan er weer af geen aan rader aliexpress is in alle opzichten beter en goed koper dan temu voor beeld bricks porsche gt3 rs aliexpress 67euro temu 93euro aliexpress 7dagen levering temu 8 zo honderde vergeleken kan je temu niet aan raden eerlijk te zijn

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 7. Ellen

  Beoordeling:

  8

  Lekker goedkoop

  Jammer van de kwaliteit, die valt iets tegen, maar de prijzen zijn top.

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 8. Kelly

  Beoordeling:

  10

  Geweldig!

  Alles spotgoedkoop en snel in huis, echt een aanrader.

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

 9. Rosalin Klerks

  Beoordeling:

  10

  Perfect

  Ik had 11 items besteld waaronder 2 katbedjes voor aan het raam, lunchbag, katten tandenborstels, verband doos van stof etc. Alles op 6 juli besteld en op 11 juli kwam alles al binnen. Elk item van goede kwaliteit en ben er erg blij mee.

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Bedankt voor het insturen van jouw review!

 • Betrouwbare en onafhankelijke reviews
 • Echte ervaringen van echte klanten
 • Reviews worden handmatig gecontroleerd

Temu is een e-commerce platform dat een breed scala aan producten aanbiedt, van kleding tot elektronica. Deze online winkel richt zich op een zo divers mogelijk klantenbestand, met categorieën als heren- en damesmode, huishoudelijke en keukenartikelen, schoonheidsproducten en gezondheidsproducten, kindermode en nog veel meer. Het omvat ook gespecialiseerde categorieën zoals industriële & commerciële artikelen, smart home gadgets, muziekinstrumenten en nog veel meer. Onder de paraplu van mode biedt Temu.com niet alleen reguliere kledinglijnen, maar breidt het zijn portfolio ook uit met gespecialiseerde secties zoals Women’s Curve+Plus, Men’s Big & Tall, evenals slaapmode en schoeisel voor alle geslachten. Het bedrijf is er trots op dat het veilige betalingen, logistiek en privacy voor zijn klanten garandeert. Dit wordt aangevuld met aankoopbescherming, waardoor een omgeving van vertrouwen voor online shoppers wordt bevorderd. Temu.com is ook een business hub en nodigt verkopers en bedrijven actief uit om hun producten op de site te verkopen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TEMU. De beoordeling van 4.4/10 is gebaseerd op 9 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Vital Nutrition

1 Review

Lees reviews »

Verstappen.com

1 Review

Lees reviews »

ActieveWinter.nl

1 Review

Lees reviews »

Tormino

1 Review

Lees reviews »

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over TEMU en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij TEMU? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over TEMU! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

VorigeVestiaire Collective

Verhuisdozenloods.nlVolgende

Reviews en ervaringen over TEMU in 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 5711

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.